Mérnöki művezetés, műszaki ellenőrzés, kivitelezés

Műszaki ellenőrzés, és kivitelezés

kivitelezés műszaki ellenőrzés Az elmúlt pár évben Statikus Irodánk rendkívül sok építési hibával találkozott. Ezekből a hibákból szakvéleményeket készítettünk.
Utóbbi években az építési piac csökkenése miatt a kivitelezők közötti árverseny kiéleződött. Az árverseny hatására a kivitelezők egy része a minőség rovására csökkentették áraikat, melyből egyre többször valamilyen építési hiba alakult ki. Mikor tulajdonosok későbbiekben észlelték a hibákat, szakértőhöz fordultak. Ilyenkor gyakran a mi irodánkat is felkeresték a hiba valószínűsíthető okának feltárására.
A tapasztalataink miatt észrevettük, hogy piaci igény van az építés során a mérnöki felügyeletre.
műszaki ellenőrzésEnnek a piaci igénynek kielégítése miatt irodánk a statikus tervezés és szakértés mellett először műszaki ellenőrzéssel és mérnöki művezetéssel is elkezdett foglalkozni.
Közben találtunk a mi igényeinknek megfelelő kivitelező céget, és fővállalkozóként is vállalunk kisebb nagyobb családi ház kivitelezését, és műszaki ellenőrzését. Megállapodás alapján elvállaljuk az épület szerkezetkész, vagy kulcsrakész állapotig történő kivitelezését is.

Műszaki ellenőrzés

kivitelezés műszaki ellenőrzésIrodánkat gyakran megkeresik műszaki ellenőrzéssel.
Műszaki ellenőrzést végzünk kisebb nagyobb épületeken. Ezen munkálataink során a törvényi előírásokon kívül mérnöki szempontokat, és tulajdonosi igényeket szem előtt tartva, próbáljuk meg az épület kivitelezését minőségileg és mérnökileg lehető legjobban műszakilag ellenőrizni a kivitelező kiválasztásától az építési munkálatok folyamatában végig, egészen a kulcsrakész átadásig. Megállapodás alapján, több szakág együtt dolgozása esetén a szerkezet építésre is elvállaljuk külön a műszaki ellenőrzést.